Våra bolag

Vision

Transfer Group är en koncern med tjänsteföretag som är byggt på våra kärnvärden Omsorg och Säkerhet. De är samhällsbärande och relevanta för framtiden, både i nationellt och global perspektiv. Vårt mål är att skapa en tryggare framtid för alla - både privatpersoner och företag.

OMSORG

Med en åldrande befolkning så växer efterfrågan på tjänster för seniorer. Den privata sektorn inom vård och omsorg har expanderat enormt under det senaste decenniet och tillväxten beräknas fortsätta med oförminskad takt. Transfer Group har valt att hjälpa sina kunder i och runt hemmet och har utvecklat familjetjänster för barnfamiljer och seniorer och även hemsjukvård för både privatpersoner och företag.

SÄKERHET

Säkerhet har aldrig varit så relevant som det är idag och därför har Transfer Group valt att vara med och utveckla säkerhetsbranschen. Vi erbjuder en säker transportservice och säljer innovativa larmprodukter & säkerhetsutbildningar för att leverera en säker framtid - för både företag och privatpersoner världen över.

Transfer Group växer stadigt och bygger bolag för framtiden. Vi är ett gäng entreprenörer som brinner starkt för det vi gör och tror på.

En modern koncern som möter morgondagens utmaningar

Intresserad av att investera med oss?