×

Registrera dig som ny användare

1. Skapa ett konto för att bli en användare

Klicka på Skapa konto, registrera dig som uppdragstagare och fyll i alla fält.  Klicka på länken som skickats till din e-postadress (ibland kan den hamna i skräpposten om du inte får den direkt till din mail) för att aktivera ditt konto. Du loggar fortsättningsvis in med din e-post tillsammans med det lösenord du väljer.

2. Redigera dina personliga uppgifter

Lägg till dina erfarenheter och fyll i dina uppgifter under mina kontoinställningar. Dina kontaktuppgifter är nödvändiga för den fortsatta ansökningsprocessen och för att du ska kunna fakturera. Se till att ha en utförlig profil för bästa möjliga matchning. Ladda gärna upp en profilbild.

3. Sök bland lediga uppdrag

När du loggar in kan du se de senast inkomna jobben. Gå till lediga jobb för att se alla jobb. När du klickar på ett ledigt jobb kan du se all information om jobbet. Där kan du även ansöka direkt eller ställa frågor om du vill veta mer om jobbet.

4. Ansökningar & Avtal

Pris och omfattning av arbetet kommer du överens om med uppdragsgivaren via vår meddelandefunktion i portalen. Du kan även ansöka till jobbet direkt om all information redan framgår i jobbannonsen. När du har fått ett meddelande får du en notis både i portalen och på den e-mailadress du angivit. Därefter godkänner båda parter ett uppdragsavtal och uppdraget är redo att utföras.

5. Skapa en faktura

Välj Skapa faktura för att göra din faktura efter utfört uppdrag. Fyll i alla fält eller välj jobb att fakturera, lägg sedan till rad . Där väljer du vad som ska faktureras och fyller sedan i alla fält. På Transfer kan du alltid få hjälp med dina fakturor och övriga frågor.

6. Din utbetalning

Vi tar hand om hela fakturaprocessen och ser till att administrationen är i ordning. Vi kontaktar dig om något är oklart. Vi betalar ut din lön till ditt angivna bankkontonummer efter det att fakturabeloppet kommit in på vårt bankkonto. Du kan gå in på fliken lön i vänstermenyn och se status på din lön och även se fakturaunderlaget.