×

Registrera dig som ny användare

Hitta ett nytt uppdrag eller fakturera utan företag

Du kommer överens med uppdragsgivaren om villkoren för uppdraget och vilken ersättning du ska få. Ett digitalt avtal upprättas där båda parter godkänner villkoren som signeras digitalt. När uppdraget är slutfört skapar du en faktura på Mina sidor som sedan skickas digitalt till uppdragsgivaren. Med hjälp av kalkylatorn kan du enkelt se hur mycket av fakturabeloppet som är din nettolön efter skatter och avgifter. Du kan använda kalkylatorn för att räkna ut hur mycket du behöver fakturera för att få en viss lön.

Om du valt att endast fakturera via Transfer så föranmäler du ditt uppdrag till oss för att säkerställa att du är rätt försäkrad när du genomför ditt uppdrag.

Administration

Transfer hanterar all administration såsom fakturering, löneutbetalning, försäkringar och skatter. Vår administrativa avgift är 3 % på fakturabeloppet exklusive moms. När du utfört ett uppdrag skapar du enkelt din faktura på Mina sidor. Fyll i företagets namn och adress, referens, antal arbetade timmar eller dagar, samt fakturabelopp och eventuella kostnader du haft i samband med uppdraget. Om fakturan är kopplad till ett uppdrag kommer uppdragsgivarens uppgifter att fyllas i automatiskt.

När din faktura blivit godkänd och uppdragsgivaren betalat fakturan, betalas din lön ut till ditt bankkonto.
För att matchas till rätt jobb eller börja fakturera behöver du logga in eller skapa en profil.