×

Registrera dig som ny användare

Om oss
Transfers Service Group är ett bolag som står på tre fundament: Vård, Service och Säkerhet.

Vi är ett framtidsföretag som vill förändra vården och äldreomsorgen med våra bolag Doktor Hemma och VivBon Senior Service, effektivisera bemanningen med vårt bolag Transfer Jobb samt förnya och effektivisera säkerhetsbranschen med Transfer Säkerhet.

Våra medarbetare har rötter inom IT, service, säkerhet och vård. Med entreprenörsanda och nyfikenhet på att förena teknik och samhällsfrågor så bygger vi ett modernt bolag anpassat för morgondagens utmaningar.

 

Arbetsplats och kultur
Vårt team är det viktigaste vi har. Transfer Service Group består av flera olika företag med många olika kompetenser och roller men vi är ändå ett team med ett gemensamt mål.

Utveckling, kreativitet och nya idéer är något som uppskattas och uppmuntras. Vårt team lockas av att utforska nya och okända marker där ingen förut varit och där utmaningarna lurar.

 

Våra bolag

Doktor Hemma
Doktor Hemma erbjuder serviceinriktad och högkvalitativ sjukvård genom hembesök av läkare eller sjuksköterska inom Stockholms län. Diagnos, recept och läkemedelsleverans.

VivBon
VivBon erbjuder extra hjälp för seniorer med vardagssysslor som matlagning, promenader, att följa med till läkare och att handla m.m. Med sin Nanny-tjänst hjälper VivBon också barnfamiljer i vardagen.

Transfer Säkerhet
Transfer Säkerhet är verksamma inom säkerhetsutbildning och säkerhetskonsultation. Säkerhetsbranschen är i stort behov av nya medarbetare, Transfer Säkerhet erbjuder utbildningar för väktare, skyddsvakter, parkeringsvakter m.fl. yrken.

Transfer Jobb
Transfer Jobb hjälper arbetssökande och företag att hitta varandra. Verksamheten är inriktad på bemanning inom servicesektorn.