×

Registrera dig som ny användare

Transfer Jobb – mötesplatsen för aktiva uppdragstagare och uppdragsgivare

Transfer underlättar genom sin portal matchningen på arbetsmarknaden inom alla yrkesområden. På Transfer finns uppdrag inom bland annat hotell och restaurang, administration, städservice, skönhetsvård, försäljning, bilservice, takarbeten.

Uppdragstagare hittar kontinuerligt nya uppdrag och kan enkelt fakturera utan att bilda eget bolag. För uppdragsgivare erbjuder Transfer en snabb och kostnadseffektiv väg till att finna rätt person för uppdragen, på kort eller lång sikt. Uppdragsgivare behöver inte anställa, Transfer fakturerar för det arbete som utförs. Uppdragsgivare kan själva söka personal i portalen och annonsera sina uppdrag.

Vi sköter all administration såsom sociala avgifter, skatter, försäkringar och löneutbetalning. Både uppdragstagare och uppdragsgivare får hjälp och stöd av företagets rådgivare.

Vår målsättning är att skapa en effektivare arbetsmarknad. Nya generationens arbetstagare kräver flexibla arbetsförhållanden. Omvärlden förändras, digitaliseringen skapar nya möjligheter till snabb matchning och möten mellan individ och uppdrag/företag.

Våra användares personliga integritet är viktig för oss. Transfer Jobb AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Mer information om detta hittar du på sidan om GDPR.

Transfer Säkerhet  är en del av Transfer Jobb som erbjuder utbildningar, uppdrag och rekrytering inom säkerhetsbranschen.

Säkerhetsbranschen är i ständig tillväxt och i behov av nya medarbetare. Vår ambition är att konstant utveckla vårt erbjudande och våra tjänster utifrån marknadens behov. Transfer Säkerhet erbjuder en trygg och säker mötesplats för uppdragstagare och uppdragsgivare. Profiler visas inte publikt för uppdragstagare och uppdragsgivare inom området säkerhet.

Om du undrar över något och inte har fått svar under FAQ/vanliga frågor, kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Välkommen till Transfer – vi hjälper dig redan idag!