Altum Security AB

Altum Security är ett svenskt bolag verksamma inom säkerhetsbranschen. Bolaget har en mängd produkter som försvårar för intrång. Här är några av produkterna:

Stålprofilpartier
Stålprofilpartierna används i alla möjliga lösningar för att höja säkerheten. Altum kan tillverka Beskjutningsskyddande altandörrar, Inbrottskyddande kassafronter, entréslussar och fönster på villor och kontor i olika stålprofillösningar. Samtliga profiltyper kan fås inbrottsklassade, brandklassade och beskjutningsskyddande. Det är även möjligt att tillverka välvda partier.

Hammerglass
En professionell säkerhetslösning som fungerar både för kommersiella fastigheter och privatbostäder. Ett särklassigt skydd och kvalitet till marknadens bästa pris – dessutom ingår måttanpassning i priset. Hammerglass skyddar både mot inbrott och sabotage. Motståndskraften i Hammerglass är 300 gånger starkare än glas.

Säkerhetsdörrar
Efter fönstret är dörren den vanligaste angreppspunkten i en fastighet. Lätt att identifiera som angreppspunkt. Ofta äldre, ej klassade dörrar med en låsfunktion som inte håller måttet. Den som bestämt sig för att ta sig in har oftast rekognoserat på egen hand eller med hjälp av andra. Räkna med att angriparen vet lika mycket om ditt skydd som du själv.

Säkert rum, Säkerhetsväggar & Vaktkurer
Safe Room, Panic Room, Säkert Rum många benämningar men vad är det? Ett säkert rum skall skydda mot angrepp. Det finns många saker att ta hänsyn till när man skall projektera och bygga ett Säkert Rum.

Säkerhetsfilm
ALTUM Profilon Säkerhetsfilm är ett fönsterskydd som är en laminerad polyesterfolie, filmen är endast 0.36 mm tjock men det är ändå tillräckligt för att stå emot kraftiga angrepp från ex gatstenar, papperskorgar och andra föremål.

Besök gärna Altum Securitys hemsida på altumsecurity.se för mer information om deras produkter.