×

Registrera dig som ny användare

Transfer Säkerhet

Välkommen att söka till några av höstens utbildningar som vi erbjuder just nu!

 

 Utbildningstillfällen 
   Flygplatskontrollant 
   Väktargrundutbildning 1

 

 

Flygplatskontrollant

Flygplatskontrollanter arbetar vid säkerhetskontrollen och har en viktig roll i att upprätthålla flygsäkerheten.

För att bli flygplatskontrollant så genomgår man en utbildning som omfattar teori och praktik. Utbildningen styrs ifrån Transportstyrelsen och längden varierar lite mellan de godkända leverantörerna av utbildning. Transfer Säkerhet ordnar utbildningen för säkerhetspersonal/flygplatskontrollant i samarbete med Sensec Academy.

 

Väktargrundutbildning del 1

Väktargrundutbildning del 1 är den första delen av utbildningen för att bli komplett utbildad väktare. Efter VU1 kan du få anställning på ett bevakningsföretag, jobba och göra din praktik som behövs för att gå Väktargrundutbildning del 2 som din arbetsgivare skickar dig på.

För att trivas och göra ett bra jobb som väktare bör du vara ansvarsfull, stresstålig, serviceinriktad och professionell.