×

Registrera dig som ny användare

Relationer på jobbet?

En undersökning gjordes på en brittisk arbetsplats på över 4000 anställda och 100 arbetsgivare. Detta för att titta närmare på, och förstå fördelarna med relationer på arbetsplatsen. Vi tillbringar en tredjedel av våra liv på jobbet. Det vore kanske konstigt om vi inte hade några relationer på arbetsplatsen. Enligt undersökningen visade 65% att de hade nära relationer på arbetsplatsen och 48% hade mer än en nära vän.

Hur påverkar det oss i det dagliga arbetet?

Det är av stor betydelse att bli sedd på sin arbetsplats som en individ och inte bara som en medarbetare. Nära relationer på jobbet bidrar också till en känsla av självsäkerhet och trygghet. Detta då vi känner oss inkluderade och kan stötta varandra på jobbet. Om det uppstår problem eller svårigheter har vi även lättare att förstå varandra. Det skapar förutsättningar att kunna bibehålla balansen mellan privatliv och arbetsliv.

Ibland kan det vara tungt att gå upp morgonen eller helt enkelt kännas tungt att gå till jobbet. Då kan det vara viktigt att mötas av mer än bara jobb.

Hur ser det ut för dig på jobbet?

Dela gärna med dig!