×

Registrera dig som ny användare

Skolstart eller nytt jobb?

Nu drar börjar sommarsemestrarna lida mot sitt slut och skolorna drar igång igen. Är det dags för dig att leta nytt jobb, jobba extra vid sidan av studierna, eller helt enkelt prova på något eget?

På Transfer Jobb har du nu stora möjligheter att hitta och prova på olika uppdrag inom många olika yrkesområden men även inom specifika branscher.

Du kanske vill jobba med människor, antingen inom service, inom vård – och omsorg eller säkerhet. Inom service kan du i dagsläget hitta uppdrag inom hotell – och restaurang, administration, hemstädning, frisör, bilservice m.fl.

För dig som vill jobba inom vård – och omsorg erbjuder Transfer uppdrag inom äldreomsorg, övrig omsorg, socialtjänst och personlig assistans. På Transfer hittar du även uppdrag och möjlighet till utbildning inom säkerhetsbranschen.